Open cages

Ви лише на початку своєї кар’єри й думаєте, що могло б бути корисним для початку професійної діяльності? Ви працюєте і шукаєте різні можливості для саморозвитку? Ви хочете допомогти тваринам і водночас допомогти собі? Якщо ви відповіли позитивно на будь-яке з цих питань — ця публікація для вас!
Пам’ятайте, що роботодавець звертає увагу не лише на диплом чи досвід роботи, а й на особисті компетенції. Для одних керівників важлива здатність планувати та реалізовувати довгострокові завдання, тоді як інші цінують працівників, які можуть як виконувати службові обов’язки в команді, так і самостійно організовувати свою роботу. Ось п’ять особистих компетенцій, що цінуються роботодавцями, які ви можете здобути, займаючись волонтерством у «Відкритих клітках».

1. Креативність
Для роботодавця важливо не тільки виконувати завдання, але і, у разі виникнення труднощів, вміло шукати інноваційні рішення. Виконання завдань в рамках кампанії з захисту прав тварин вимагає саме цього. Діючи в одній з кампаній «Відкритих кліток», ви, безсумнівно, зможете розвинути свою креативність.

2. Асертивність
Люди, які усвідомлюють свої переваги та недоліки, здатні чітко висловити свою думку та прийняти конструктивну критику. Вміння оцінювати те, що ми вміємо, а також готовність визнати, що ми в чомусь зазнаємо невдачі, є важливими елементами культури «Відкритих Кліток». Ми поважаємо один одного і допомагаємо одне одному розвивати впевненість в собі.

3. Гнучкість
Це надзвичайно цінна здатність адаптуватися до динамічних змін на робочому місці. Наприклад, у ситуації, коли вам потрібно тимчасово взяти на себе завдання колеги, гнучка людина швидко бере на себе нові обов’язки. Різноманітність нашої діяльності та той факт, що в рамках роботи у «Відкритих Клітках» нам часто доводиться реагувати на непередбачувані ситуації, вони, безумовно, допомагають навчитися гнучкості.

4. Комунікабельність
Завдяки чітким повідомленням, ми налагоджуємо хороші стосунки та уникаємо непорозумінь. Онлайн та офлайн зустрічі, під час яких ми плануємо заходи «Відкритих кліток» чудово розвивають комунікативні навички. В рамках наших кампаній ми також спілкуємося з багатьма різними групами людей, що додатково вчить як підбирати повідомлення в залежності від одержувача.

5. Навички управління часом
Це не просто здатність упорядковувати завдання відповідно до їх пріоритету. Це також мистецтво зосередження уваги на конкретній діяльності. Багатозадачність у довгостроковій перспективі не приносить стільки позитивних ефектів, скільки вирішення конкретного завдання та доведення його до кінця. Важливість управління часом добре відома і працівникам, і волонтерам «Відкритих кліток».
Якщо ви хочете змінити світ і себе на краще, і водночас поліпшити долю тварин, ув’язнених на фермах, ви можете стати нашим активістом чи активістом сьогодні!

Заповнюйте форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek6llnkpBq3XsHO0OrnS70acFTyp1OAAdKcL6MBMgsWwmSQw/viewform

Оригінал: https://www.otwarteklatki.pl/blog/piec-rzeczy-ktorych-nauczysz-sie-w-otwartych-klatkach

Переклад з польської: Альберт Мончка, активіст ГО «Відкриті клітки Україна»