• Оскільки більшість споживачів цього хочуть

Середні результати опитувань громадської думки в Європейському Союзі вказують, що приблизно 73% респондентів підтримують заборону розведення тварин на хутро. Більшість з цих людей не будуть зацікавлені в магазинах, які все ще підтримують жорстокість хутряної промисловості. Багато людей також віддають перевагу компаніям, які публічно виступають проти цієї галузі, замість того, щоб підтримувати нейтралітет, який важко відрізнити від байдужості до проблеми.

  • Оскільки хутряна промисловість викликає величезні страждання

Тварини, чиї шкури використовуються в одязі та аксесуарах, живуть в жахливих умовах, які їм абсолютно неприродні. Лисиці, які пересуваються у величезних просторах у природі, проводять все життя в клітці 1 м2. Життя, сповнене страждань, закінчується жорстокою смертю. Норок душать в газових камерах, а лисиць вбивають, поміщаючи їм електроди в пащу і задній прохід.

  • Оскільки розслідування в багатьох країнах показують ті самі проблеми

Кожного разу, ми бачимо тварин у щільних клітках, покусаних та апатичних. Багато тварин мають очевидні психологічні проблеми, які проявляються у стереотипній поведінці. Звіти про канібалізм були зареєстровані багато разів. Тварини в жорстких клітках не можуть втекти або захищати себе, вони приречені. Це не ті кадри, з якими ваш бренд хоче бути пов’язаним.

  • Оскільки хутро тварин небезпечне для людини

Для того, щоб хутро живої тварини мала гарний вигляд багато років без розкладання, її обробляють, використовуючи величезну кількість хімічних речовин, таких як шестивалентний хром або формальдегід, що є канцерогенними. Після дослідження дитячого одягу з елементами хутра,  проведеного в Італії, уряд змусив вийти з ринку деяких виробників одягу через ризик для здоров’я.

  • Оскільки хутряна промисловість завдає шкоди місцевим громадам

Скрізь існують або створюються хутряні виробництва, проти яких протестують мешканці сусідніх сіл. Вони скаржаться на сморід, забруднення навколишнього середовища, зниження цін на навколишні землі та нерухомість. Для багатьох людей проблемою є сама квартира поблизу місця, де можна почути крики тварин, замкнених у щільні клітки. Деякі люди воліють не залишати будинок під час забою.

  • Оскільки хутро не екологічне

Внаслідок забруднення навколишнього середовища хімікатами, що використовуються для обробки хутра, забруднюється повітря та підземні води.  Через викиди та навантаження, пов’язані з виробництвом кормів для тварин, вирощених для хутра,  так званий Вуглецевий слід від виробництва хутра в 28 разів більше, ніж у поліефіру. Хутро не є матеріалом, який хочуть використовувати компанії, що піклуються про нашу планету.

  • Тому що весь світ дотримується етичної моди

Всі бренди та дизайнери, які зобов’язуються не використовувати хутро тварин, додаються у великий загальний список на веб-сайті Fur Free Retailer. Інформація про нові бренди також поширюється через соціальні медіа програми,  за якими спостерігають клієнти з усього світу. Якщо вашого бренду ще немає в списку магазинів Без Хутра, зв’яжіться з нами:  furfree@opencages.com.ua