Нещодавно мережею поширилось відео про дідуся з Чернігівщини, який звернувся до всіх людей на Планеті, з надією бути почутим, та закликав їх гуманно ставитись до тварин.

Open Cages

Навесні активісти ГО “Відкриті клітки Україна” та “Molodiya festival” розшукали 83-річного мешканця Ніжина, який за станом здоров’я, відмовився від споживання їжі тваринного походження. Віктор Павлович – герой сюжету – чудово себе почуває, адже вже 36 років не їсть м’яса.

У своєму посланні герой ролика побажав усім завжди бути здоровими, не починати воєн і не проливати кров. Також він вважає, що треба гуманно ставитися до всього тваринного світу, тому що людина для тварини — це друг, і у тварин також є душа.

“Найкраще, звичайно, харчуватися не м’ясними продуктами. – каже Віктор Павлович – Краще саджати овочі, ніж влаштовувати бійню і цим насолоджуватися.”

Open cages

А, не лише надихнутись, а й спробувати веганство вам допоможуть: “Веган Челендж” – 22-денна безкоштовна програма з переходу на веганство, новий раунд якого, почнеться уже 1 травня, та “Здорово Їмо” – кампанія, яка пропагує рослинне харчування з порадами, книгами рецептів та гайдами, зібраними на їхньому сайті.

Відмовлятись або зменшувати кількість вживання м’яса важливо, адже щороку заради їжі вбивають 72 мільярди наземних тварин. Спробуй рослинне!

Open Cages